Westfries Ondernemersgala

01-11-2016

Heeft U al genomineerd? Nomineren kan nog tot 30 novenber

U bepaalt de winnende ondernemers van dit jaar. Er zijn al heel wat nominaties binnen. Ga dus snel naar westfriesondernemersgala.nl en bepaal vóór 30 november wie voor de Rabobank West-Friesland Méér Prijs, de WBG Runner Up prijs of de Van der Valk Retail Publieksprijs in aanmerking gaat komen.

 

Ben Tap volgt Gert Jan Nijpels op

Na vele jaren van daadkracht en wijze raad stapt Gert Jan Nijpels uit het bestuur van het Ondernemersgala. Hij blijft nog wel als adviseur van het bestuur nauw betrokken bij de organisatie van toekomstige gala’s.

Zijn zetel in het bestuur wordt ingenomen door Ben Tap, wethouder Economische Zaken van de Gemeente Hoorn. Wij heten Ben met zijn deskundigheid en uitgebreide kennis van

de regio van harte welkom in het bestuur.

 

Pril Ondernemerstalent ontwikkelt zich met Jong’17

Het Westfries Ondernemersgala steunt van harte een nieuw initiatief: Jong’17!

Het idee achter dit initiatief is om jongeren op een middelbare school te stimuleren bij het ontwikkelen van hun ondernemingslust. Te laten ontdekken wat hun talent is. De Nederlandse economie heeft voor nu en in de toekomst namelijk een gezonde ondernemersgeest nodig; onze concurrentiekracht is van cruciaal belang voor toekomstige welvaart. De basis voor ondernemerschap wordt op school gelegd.

 

Na een zorgvuldig, leuk en uitdagend traject, worden uiteindelijk de beste ondernemersplannen bekroond tijdens een grootse finale op 12 april 2017 in schouwburg Het Park. Jong’17 is een initiatief van Sylvia Bakker-ProDiCo en Rabobank West-Friesland en wordt gesteund door de stichting Ondernemersgala West-Friesland. Zie jongwestfriesland.nl voor meer informatie over Jong’17!

 

Zin in? Wij ook

Vanaf vrijdag 18 november kunt u uw toegangskaarten bestellen. Voor het gala zelf, maar ook voor het exclusieve Gala Diner vooraf. Bestellen kan via de website www.westfriesondernemersgala.nl (http://www.westfriesondernemersgala.nl).

wfondernemersgala_2017 wfondernemersgala_2017
Jong'17 Jong'17