Cursus “Levensboek schrijven” van Humanitas

13-10-2016

Op zaterdag 29 oktober en zaterdag 26 november organiseren ervaren schrijvers van Humanitas Levensboek in samenwerking met de Westfriese Bibliotheken een cursus over het schrijven van levensverhalen.

 

De schrijvers van Humanitas

Zij zijn getraind en hebben ervaring opgedaan met het optekenen van levensboeken voor mensen, ouderen en jongeren,  die behoefte hadden aan hun levensverhaal op schrift. Bijvoorbeeld voor hun kinderen of kleinkinderen. Of omdat ze graag hetgeen ze in hun leven hebben meegemaakt op een rijtje wilden zetten. Of om een fase in hun leven af te sluiten.

 

Zelf aan de slag

De twee bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die zelf aan de slag willen met hun eigen verhaal of dat van een ander. Voor mensen die houden van schrijven en graag iets willen leren over het vastleggen van levensverhalen. Er wordt gewerkt met praktische oefeningen in vertellen, interviewen en schrijven. Tijdens de tweede bijeenkomst wordt voortgeborduurd op de eerste.

 

Plaats, tijd en bijdrage

De cursus wordt gehouden op 29 oktober en 26 november van 10 tot 12 uur in de bibliotheek van Opmeer. Voor beide bijeenkomsten wordt € 5,- per keer gevraagd. De cursus gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

 

Meer informatie en opgeven

Via de klantenservice van de Westfriese Bibliotheken: tel. 0228 743 943 of per e-mail

klantenservice@westfriesebibliotheken.nl (mailto:klantenservice@westfriesebibliotheken.nl)

De-Westfriese-Bibliotheken-logo De-Westfriese-Bibliotheken-logo
Humanitas levensboek Humanitas levensboek