Derde unicefrun West-Friesland op 30 oktober 2016

Nieuw dit jaar: meedoen als team

Na de succesvolle 40e unicefloop vindt op 30 oktober 2016 de derde unicefrun West-Friesland in en om het Streekbos plaats. Deze run is een hardloopevenement waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan de actie van UNICEF “Zoveel begin bij een kind. Als het tenminste kansen krijgt”. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om als team deel te nemen.

 

Run

Jaarlijks wordt de unicefrun Wes-Friesland gehouden op de laatste zondag van de maand oktober. De run kent drie loopafstanden: 4 kilometer, 10 kilometer en de 10 Engelse mijl. De afgelopen jaren konden alleen individuele lopers deelnemen aan dit mooie hardloopevenement door de bossen van West-Friesland, maar dit jaar kunnen ook teams deelnemen. De kosten van het evenement worden gedragen door sponsoren en toeleveranciers. Daarnaast kunnen ook de deelnemers van de run zich laten sponsoren. Inschrijven voor individuen én teams is mogelijk via: www.unicefrunwf.nl (http://www.unicefrunwf.nl) 

 

Teamloop

Nieuw dit jaar is de Unicefrun teamloop. Iedereen kan zich met een team inschrijven: Bedrijven, families, vrienden of vriendinnen, sportschoolgenoten, scholen (tip: leerlingen tegen de leraren!). Inschrijven kan voor 4km, 10km en 10 Engelse mijl. Alles kan en mag. Een team bestaat uit tenminste drie en maximaal vijf deelnemers. Er hebben zich al aardig wat teams ingeschreven, maar uiteraard kunnen er nog meer bij.

Aan deelname als team zitten behoorlijk wat voordelen, zoals bijvoorbeeld: Eén teamfoto per ingeschreven team, voorafgaand aan de start, gemaakt door een professionele fotograaf; (Bedrijfs)logo op www.unicefrunwf.nl (http://www.unicefrunwf.nl), met een doorlink naar de eigen website; Idem op Facebook en Twitter; Officiële tijdregistratie en teamregistratie op www.uitslagen.nl; Teamuitslagen worden vermeld op de website van de unicefrun; Shopvoordeel bij Time for You in Enkhuizen.

 

Nog nooit eerder waren wereldwijd zoveel kinderen verstoken van de meest elementaire basisbehoeften. De totale opbrengst van Unicef West-Friesland zal worden besteed aan deze noodhulp, met als speerpunt schoon drinkwater voor elk kind.

De opbrengst komt volledig ten goede van de actie van UNICEF “Zoveel begin bij een kind. Als het tenminste kansen krijgt.”

Unicefrun Unicefrun
Unicefrun logo Unicefrun logo