Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd feestelijk geopend

12-10-2016

Op vrijdag 7 oktober is het nieuwe kindercentrum van Berend Botje in Hoorn-Kersenboogerd feestelijk geopend. De officiële openingshandeling werd verricht door wethouder Judith de Jong. Dit deed zij samen met een aantal kinderen van het kindercentrum in een rijdende boot. De Klipper en Berend Botje varen samen een mooie toekomst tegemoet!

 

Samenwerking De Klipper en Berend Botje

In augustus is Berend Botje gestart met hele dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in twee ruime, lichte lokalen in basisschool De Klipper in de wijk Kersenboogerd. Op basis van het gezamenlijke gebouw en de overeenkomstige pedagogische visie, bundelen zij de krachten en delen kennis met elkaar. Het kindercentrum voldoet aan de nieuwste eisen en inzichten. Het kindercentrum mag gebruik maken van het crealokaal en de gymzaal, het ’groen’ ingerichte speelplein en van de sportvelden naast de school. De kinderen krijgen hier alle ruimte om te spelen, leren en ontdekken. Samen bieden ze een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

 

Binnenkijken? Je bent van harte welkom!

Wil je binnenkijken op de locatie? Kom naar de wekelijkse inloopochtend op donderdag van 9:00 tot 10:30 uur. Je bent van harte welkom!

Meer informatie over Berend Botje vind je op: www.berendbotje.nl (http://www.berendbotje.nl) of via 088-2337000.

161007_Opening Kindercentrum Hrn-Kers 161007_Opening Kindercentrum Hrn-Kers
image001 image001