Mozarts Cosi Fan Tutte live bij Vue Hoorn

11-10-2016

Mozarts schitterende komedie Cosi Fan Tutte wordt live vertoond vanuit The Royal Opera House in Vue Hoorn  op maandag 17 oktober om 19.30 uur. Dit operajuweel biedt een fonkelende blik op de liefde in al haar hoedanigheden in een spiksplinternieuwe productie van regisseur Jan Philipp Gloger.

 

Tickets à €22,50 zijn te koop aan de kassa, op www.vuecinemas.nl/opera-ballet (http://www.vuecinemas.nl/opera-ballet) of via de Vue app.

 

Così fan tutte wordt gevolgd door  het eerste ballet van dit seizoen: Anastasia.

Deze wordt  live vertoond op woensdag 2 november om 20.15 uur.

 

Over Royal Opera House bij Vue
Het fameuze theater Covent Garden te Londen staat niet alleen bekend om de prachtige architectuur, maar ook om de indrukwekkende  opera- en balletvoorstellingen. Bij Vue zitten de bezoekers vooraan in de zaal bij de meest uiteenlopende en adembenemende klassieke stukken tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Door middel van een fantastische projectie op onze bioscoopschermen kan het publiek vanuit een luxe bioscoopstoel genieten van stukken die op dat moment live in Londen worden opgevoerd.

Elke voorstelling wordt gepresenteerd door geliefde persoonlijkheden uit de opera- of balletwereld, die ons exclusieve interviews en kijkjes achter de schermen brengen.

VUE Hoorn VUE Hoorn