Westfries Ondernemers Gala 2017

11-10-2016

Ook zo genoten van het 25eOndernemersgala in februari? Dan gaan we dat nog eens dunnetjes overdoen opdonderdag 9 februari 2017. Een gala waar ‘chic’ het modewoord is en waar de spotlights staan gericht op de trots van ondernemend Westfriesland.

 

Wie volgt De Eekhoorn op als winnaar van de Rabobank Westfriesland Méér prijs? Wie wordt de Westfriese Bedrijvengroep Runner up? En wie is de beste retailer uit de regio en wint de Van der Valk Retail Publieksprijs? Dat bepaalt u! De winnaars worden tijdens het gala bekend gemaakt én gehuldigd. Een gala dat wederom uit niets dan hoogtepunten bestaat, met artiesten en sprekers van internationaal niveau. 

 

Kaarten verkrijgbaar vanaf 18 november

Noteer dus in uw agenda: donderdagavond 9 februari 2017. Toegangskaarten zijn vanaf vrijdag 18 november online te bestellen via de website:www.wstfriesondernemersgala.nl (http://www.wstfriesondernemersgala.nl)

Het galadiner in Van der Valk in Hoorn krijgt dit jaar een metamorfose en krijgt een nóg groter gala-gehalte. We informeren u daar binnenkort meer over, maar reserveert u donderdag 9 februari vanaf 16:30 uur in uw agenda. U wilt dit niet missen!

 

U bepaalt de winnaar

Wie zijn de ondernemende uitblinkers van dit jaar? Wie hebben zich positief onderscheiden en verdienen een plaats in de spotlights? Dat mag u bepalen. Ga snel naar www.westfriesondernemersgala.nl (http://www.westfriesondernemersgala.nl)en nomineer Uw favoriete onderneming.

Wie staan er 9 februari met de Rabobank Westfriesland Méér Prijs, de Westfriese Bedrijvengroep Runner Up prijs of de Van der Valk Retail Publieksprijs in handen? Aan u de keus. U kunt tot 30 november nomineren.

wfondernemersgala_header_2017 wfondernemersgala_header_2017