Hèlen Botman lanceert solo-album 'I Sing'

Live-concert in Het Huis Verloren

Zangeres Hèlen Botman lanceert haar eerste solo-album: ’I Sing’. De vocaliste, die tevens haar 25-jarig jubileum viert, presenteert de cd op donderdagavond 20 oktober tijdens een live-concert in het Huis Verloren in Hoorn. Dit optreden maakt deel uit van een korte tournee. Beluister de titelsong van het album via www.helenbotman.com/ising (http://www.helenbotman.com/ising).

 

Hèlen, onder andere bekend van muziekgroep La Luna, liet zich voor het album inspireren door grootheden als Joni Mitchell, Carole King en Norah Jones en schreef een verzameling eigen songs over liefde, afscheid en verlangen.

 

Op haar solo-album laat ze zich niet alleen horen als een veelzijdig zangeres met een prachtige stem, maar ook als overtuigend componiste van ontroerende en gepassioneerde songs. Voor de opnames liet zij zich bijstaan door Ton Nieuwenhuizen (bas en productie), Rob Stoop (piano), Arthur Lijten (drums) en het Red Limo String Quartet.

 

Het concert in het Huis Verloren op donderdag 20 oktober begint om 20.00 uur. Meer informatie over het album ’I Sing’ en de speeldata zijn te vinden op www.helenbotman.com/ising (http://www.helenbotman.com/ising).

BG-helenbotman-ISing BG-helenbotman-ISing
helenbotman-stamp-80x80 helenbotman-stamp-80x80
huisverloren-logo-nieuw huisverloren-logo-nieuw