Het Geheim van Bello ontrafeld in de Herfstvakantie

10-10-2016

Locomotief Bello rijdt inmiddels al vele jaren bij de Museumstoomtram. Maar, Bello heeft een geheim! Een goed bewaard geheim! Tijdens de herfstvakantie van 15 t/m 23 oktober wordt Het Geheim van Bello ontrafeld en tentoon gesteld op het Tramstation in Hoorn. Voor volwassenen en kinderen een unieke mogelijkheid om kennis te maken met de bijzondere geschiedenis van de beroemde locomotief tijdens de Spannendste Tijdreis.

 

Herfstvakantie
Tijdens die herfstvakantie rijdt de Museumstoomtram volgens een uitgebreide dienstregeling. Stoomtrams vertrekken uit Hoorn om 10.40 uur en 11.40 uur, vanuit Medemblik om 13.20 uur en 15.20 uur. Veerboot ‘Friesland’ vertrekt uit Enkhuizen om 10.40 uur en uit Medemblik om 13.20 uur. Kinderen beleven onderweg nog meer tijdens de speurtocht ‘Stoomsafari’. Met de gratis Stoomsafari koffer op tramstation Hoorn ontdekken de jongste reizigers alles over stoomtrams en het reizen van vroeger. Ze mogen zelfs helpen met het stoken van het kolenvuur in Bello of een van de andere stoomlocomotieven.

 

Meer informatie over  Het Geheim van Bello en de Herfstvakantie bij de Museumstoomtram: www.stoomtram.nl (http://www.stoomtram.nl)

of tel.. 0229 - 255255.

Persfoto_Bello_Museumstoomtram 2016 Persfoto_Bello_Museumstoomtram 2016
Museum stoomtram Museum stoomtram