De Avond van het Songfestival in Hoorn

Nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen 

Zaterdag 15 oktober zal in Huis Verloren te Hoorn een grote verscheidenheid aan muziek te horen zijn tijdens De Avond van het Songfestival. Vele tientallen liefhebbers zullen op geheel eigen wijze een lied ten gehore brengen uit het enorme oeuvre aan songfestivalnummers. Zij doen dat met behulp van de aanwezige muziekopnames zonder zang (karaoke) en weer anderen geven er de voorkeur aan om zichzelf te (laten) begeleiden.

Nummers van Abba, Douwe Bob, Anouk, Johnny Logan, Teddy Scholten, Lenny Kuhr, Heddy Lester, Edsilia Rombley en ook medleys zullen te horen zijn, waarbij het publiek ongetwijfeld weer uitbundig mee zal doen. Inmiddels hebben zich via facebook al veel mensen aangemeld bij de organisatie, die ervan uitgaat dat de komende tijd nog vele liefhebbers zich zullen opgeven.

Het zal in alle opzichten een nostalgische en gedenkwaardige avond worden, waar velen op zullen afkomen. De organisatie zal wederom gebruik maken van de mensen van Huis Verloren die de techniek voor hun rekening zullen nemen. Ook zal er weer gefilmd worden. Iedere vertolker zal zijn of haar eigen optreden later kunnen terugzien op youtube.

De Avond van het Songfestival zal weer een drukbezocht evenement zijn in Huis Verloren, alwaar de entree geheel gratis is. Info via facebook, per mail naar info@hoornnoord.nl (mailto:info@hoornnoord.nl) of telefonisch 06.46.66.86.03 .

De avond van het songfestival De avond van het songfestival