‘Burgemeesters Diner’

17-08-2016

Grand Café Restaurant’t Hop nodigt u, m.m.v. met Gemeente Hoorn en Schouwburg en Congrescentrum Het Park, van harte uit voor het ‘Burgemeesters Diner’

 

Op dinsdag 17 mei jongstleden werd Jan Nieuwenburg officieel beëdigd en geïnstalleerd als burgemeester van de Gemeente Hoorn. De raad ziet Nieuwenburg als een daadkrachtig bestuurder met veel ervaring op lokaal bestuurlijk niveau. Een aanjager van initiatieven die veel energie gaat brengen in de stad, richting inwoners én de regio. De hoogste tijd om nader kennis te maken!

 

Daarom nodigen wij van harte uit voor het Burgemeesters Diner op vrijdagavond 9 september! Dit is, voor u als ondernemer, de ideale gelegenheid om op informele wijze te netwerken met B&W.

 

Wij hebben een subliem programma voor u in petto. Bij binnenkomst serveren wij u een bruisend welkomstdrankje. Gedurende de avond geniet u van een smakelijk walking dinner in 6 gangen. Uiteraard introduceert Jan Nieuwenburg zichzelf en om de happening het ultieme stukje cachet te geven, hebben wij diverse gastsprekers uitgenodigd. Ook sprankelende optredens van verschillende artiesten ontbreken niet op het Burgemeesters Diner!

 

Graag tot ziens op vrijdag 9 september aanstaande!

Aanvang 19.00 uur - Locatie Othellozaal Schouwburg en Congrescentrum Het Park, Westerdijk 4, Hoorn. Entree: €42,50 pp. U kunt uw plaatsen reserveren via de website van ‘t Hop:  www.hethop.nl (http://www.hethop.nl)

Burgemeester-Hoorn Burgemeester-Hoorn
Logoset-Burgemeestersdiner-DEF Logoset-Burgemeestersdiner-DEF
BDR-handtek-01 BDR-handtek-01