Yoga cursus van start op donderdag 1 september

17-08-2016

Yoga & Kanker is een cursus die speciaal ontwikkeld is voor (ex-)kankerpatiënten. Het biedt ondersteuning in het herstel- en verwerkingsproces, zowel tijdens als na de medische behandeling.
 

Het brengt ontspanning, vermindert stress en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Bovendien ondersteunt Yoga & Kanker bij een operatieve ingreep, bestraling, chemokuren en/of hormoontherapie en versterkt het de innerlijke kracht en het immuunsysteem.

Yoga & Kanker bestaat uit rustgevende yoga-oefeningen, aangepast aan de mogelijkheden van de (ex-)kankerpatiënt, met speciale ademoefeningen en toegepaste meditaties.

 

Deze cursus wordt gegeven door Emelie Wapenaar, een speciaal opgeleide H-yogadocent, en is uitdrukkelijk bedoeld als aanvulling op alle reguliere (na)zorg. De veilige omgeving (Inloophuis Pisa) in gezelschap van lotgenoten geven een extra dimensie aan deze cursus.
De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen op donderdagochtend van 10.00 - 11.30 uur en start op 1 september a.s. De kosten bedragen € 60,--.
www.inloophuispisa.nl (http://www.inloophuispisa.nl)

Aanmelden kan via: administratie@inloophuispisa.nl (mailto:administratie@inloophuispisa.nl)

Aanmelden voor onze activiteiten kan via administratie@inloophuispisa.nl (mailto:administratie@inloophuispisa.nl) of (tijdens openingstijden) telefonisch via 0229 - 75 85 31.
En natuurlijk kunt u ons volgen op Facebook.

inloophuis Pisa logo inloophuis Pisa logo
Yoga bij Inloophuis Pisa Yoga bij Inloophuis Pisa