Verwendag

17-08-2016

Op zaterdag 10 september a.s. organiseert Inloophuis Pisa –inmiddels traditiegetrouw- weer haar jaarlijkse Verwendag voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Ook kinderen en jongeren zijn van harte welkom! De Verwendag duurt van 12.00 tot 16.00 uur.
 

Ook dit jaar is er weer van alles mogelijk. Er zijn weer professionals aanwezig om ervoor te zorgen dat jij er op je mooist uitziet en een, eveneens professionele fotograaf, staat klaar om dat op de gevoelige plaat vast te leggen!

Je kunt natuurlijk ook weer een heerlijke ontspannende massage ondergaan, maar…ook voor simpelweg een kop koffie of thee met iets lekkers erbij ben je meer dan welkom!
Misschien vormt deze Verwendag wel de aanleiding om de drempel van Inloophuis Pisa over te stappen en kennis te maken met de gastvrouwen en –heren, het huis en het activiteitenaanbod.

Voor anderen kan deze dag een plezierig weerzien betekenen.
Maar voor iedereen geldt: pak deze kans op een dagje wellness en ontspanning in het warme en gastvrije inloophuis aan de Draafsingel 59 in Hoorn.
Je bent van harte welkom!

Aanmelden voor onze activiteiten kan via administratie@inloophuispisa.nl (mailto:administratie@inloophuispisa.nl) of (tijdens openingstijden) telefonisch via 0229 - 75 85 31.
En natuurlijk kunt u ons volgen op Facebook.

Inloophuis_Pisa[2] Inloophuis_Pisa[2]
inloophuis Pisa logo inloophuis Pisa logo
Pisa verwendag Pisa verwendag