Rotary Kofferbakmarkt: zondag 4 september 2016

06-08-2016

Rotary Koggenland organiseert op zondag 4 september van 10.00-16.00 uur de jaarlijkse kofferbakmarkt in het dorpsbos aan de Buitenroede in Avenhorn. De opbrengst gaat ook dit jaar weer naar de stichting Bake for Life (internationaal doel) en daarnaast is een deel van de opbrengst voor de natuurspeeltuin in Scharwoude (lokaal doel). Informatie: http://www.rotary.nl/koggenland/nieuws/kbm-2016/ (http://www.rotary.nl/koggenland/nieuws/kbm-2016/).

Ook dit jaar wordt de kofferbakmarkt weer een groots festijn. Zeker omdat we ten opzichte van vorig jaar de opzet iets hebben uitgebreid. Naast de traditionele kofferbakverkoop zullen er diverse lokale ondernemers, clubs en verenigingen aanwezig zijn. Ook zal de brandweer deze dag een demo komen geven. Het is dit jaar ook mogelijk om een marktkraam te huren*. U kunt zich hiervoor aanmelden via een e-mail naar: info@rotarykoggenland.nl (mailto:info@rotarykoggenland.nl). 

Voor de kinderen is er uiteraard ook vermaak, zo zal er o.a. een zweefmolen en een springkussen aanwezig zijn. Verder is er muziek en kunt u diverse versnaperingen kopen op ons horecaplein. Ook hiermee steunt u ons goede doel voor dit jaar!

Prijzen voor deelname aan de kofferbakmarkt zijn € 15,00 voor een auto / € 17,50 voor een busje / € 5,- voor een aanhanger klein / € 7,50 aanhanger groot. *Huur marktkraam € 35,- (voor verenigingen € 15,-). 

Deelnemende voertuigen zijn vanaf 8.00 uur welkom op het kofferbakmarkt terrein.

Voor bezoekers van de markt is de toegang gratis!

Kofferbakmarkt Kofferbakmarkt