20 aandeelhouders mogen meezeilen op Halve Maen

18-05-2016

Wethouder Ben Tap heeft de loting verricht voor 20 aandeelhouders van een Halve Maen-aandeel 2016. Zij mogen op een vrijdagavond naar keuze gratis  met de Halve Maen meevaren voor een zeiltocht van drie uur. De kans op een gratis zeiltocht is een van de voordelen van een aandeel Halve Maen.

 

Wethouder Tap trok de namen van de houders van een aandeel met de nummers: 3, 10, 26, 36, 42, 49, 75, 79, 80, 82, 86, 91, 95, 96, 108, 125, 176, 183, 191, en 194. De gelukkigen zijn: Max Ligthart (Wognum), A. Eindhoven (Hoorn), Peter Steltenpool (Hoogkarspel), Tamara de Flart- Aalders (Hoorn), Carla en George Hulstede (Blokker), Schildersbedrijf Van Boven (Blokker), Wim van Hilten (Blokker), Friso Pietersma (Wognum), Leatitia Pietersma (Wognum), de heer Nell (Hoorn), Carla Pelser-Wardenaar (Wijdenes), Francisca van Putten (Venhuizen), Rick Nobels (Hoorn), Gerard van de Wijdeven (Hoorn), Gert Colenbrander (Hoorn), Albert Roozendaal (Wognum), Sjef van Iersel (Blokker), Arthur van Leeuwen (Hoorn), Roel Koek (Zwaag) en TPAHG Architecten (Hoorn).

De winnaars kunnen hun gratis tocht verzilveren van vrijdag 3 juni tot en met vrijdag 30 september. Zij krijgen daarover een persoonlijk bericht thuis.

 

Ook meevaren?

Niet uitgeloot voor een gratis zeiltocht, maar toch graag meevaren? Dat kan tegen betaling, op alle vrijdagavonden vanaf 3 juni tot en met 30 september. Kijk voor meer informatie over de beschikbaarheid en voor reserveringen op: www.halvemaenhoorn.nl (http://www.halvemaenhoorn.nl). Wees er snel bij, want er kunnen per keer slechts 12 personen mee op deze exclusieve vaartochten met een hapje en een drankje.  

 

Ook aandeelhouder worden?

 Met de uitgifte van nieuwe aandelen wil het museum nieuwe activiteiten mogelijk maken en een bezoek aan de Halve Maen nog leuker maken. Daarom zijn er, net als in 2015, ook in 2016 500 aandelen uitgegeven. Een aandeel kost 50 euro. Daarvoor krijg je veel:

·        1 unieke genummerde etsafdruk van de Halve Maen naar ontwerp van Leentje  Linders

·        1 gratis rondleiding per jaar op de Halve Maen

·        10 procent kans op een vaartocht van 3 uur op vrijdagavond op de Halve Maen

·        1 jaar gratis lidmaatschap van Vrienden van het Westfries Museum, inclusief gratis toegang tot het Westfries Museum en gratis toegang bij bijeenkomsten en lezingen

·        1 jaar korting van 10 procent op alle artikelen in de museumwinkels met een waarde van meer dan 5 euro

 

Inschrijven en direct elektronisch betalen kan via www.halvemaenhoorn.nl/nieuws/koop-aandeel (http://www.halvemaenhoorn.nl/nieuws/koop-aandeel)/.

Na  inschrijving en betaling krijgen de aandeelhouders hun aandeel en lidmaatschapspasje opgestuurd.

 

Fotobijschrift: Wethouder Ben Tap trekt de nummers van de 20 aandeelhouders die mee mogen varen met de Halve Maen (foto:Flying Dutchman)

 

halve maen halve maen
Halve_Maen[1] Halve_Maen[1]
WFmuseum WFmuseum
08A Loting gratis zeiltocht 20 aandeelhouders 08A Loting gratis zeiltocht 20 aandeelhouders