50 jaar Theaterkerk Wadway.

Bijzondere locatiebelevenis in wording

Theaterkerk Wadway bestaat dit jaar precies vijftig jaar. Dat wordt gevierd met tal van bijzondere activiteiten. Zo wordt er op dit moment hard gewerkt aan een bijzondere locatie productie met én voor de inwoners van Wadway en omstreken. Begin juni zijn de voorstellingen.

 

We schrijven het jaar 2066: Wadway Monumentendorp? De inwoners hebben besloten dat het zó niet langer kan! In 2016 werd bepaald dat Wadway als museaal dorp op de kaart gezet moest worden en sindsdien zitten de inwoners al vijftig jaar opgesloten in het door hekken omgeven monumentendorp. Kan de voorzitter weerstand bieden aan “Het Verzet”? En welke rol speelt Koningin Amalia hierin?

Te zien op vrijdag 3, zaterdag 4, vrijdag 10 en zaterdag 11 juni; aanvang 20.00 uur, reserveren en meer info www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl).

toegangsprijs € 12,50.

 

De programma’s hebben hun eigen waarde en de Theaterkerk wil haar vijftigjarig bestaan vieren met een voorstelling vóór en mét inwoners van Wadway en omstreken. In september 2015 begon een groep van zestien toneelspelers aan het theaterproject onder leiding van regisseurs Kirsten Dijk en Heleen van Wiechen. Het spelplezier werkte aanstekelijk en inmiddels betreden elke donderdagavond ruim vijfentwintig bevlogen spelers het speelvlak, waar hard gewerkt wordt aan een voorstelling die zich op verschillende locaties in Wadway en rondom de Theaterkerk zal afspelen. Daarnaast is er een groot, enthousiast productieteam dat dit bijzondere evenement in praktische zin zal realiseren.

 

De eerste twee weekenden van juni zal ‘2066: Monumentendorp Wadway’ haar poorten openen en kan het publiek deze bijzondere voorstelling beleven. Wellicht bent u dan nog slechts één handdruk verwijderd van onze koningin Amalia...

wadway spek wadway spek
wadway spek 2 wadway spek 2
theaterkerk wadway (3) theaterkerk wadway (3)