Inloophuis Medemblik

15-05-2016

Op 22 mei staat Medemblik weer geheel in het teken van het korenfestival en de creatieve markt. Tijdens deze dag is het inloophuis Medemblik geopend voor mensen die vrijblijvend eens kennis willen maken met wat ’n inloophuis voor hen kan betekenen.

 

Ook onze nieuwe kinderruimte is te dan te bezichtigen. En er zijn tal van activiteiten. Een goede reden dus om eens binnen te lopen. Alleen, met je partner, familie of met je beste vriend(in). Iedereen is welkom. Onze gasten bestaan uit (ex)kankerpatiënten, maar ook voor mensen met een andere levensbedreigende ziekte, hun familie, mantelzorgers en verzorgers. Wij bieden ondersteuning en informatie. Ook zijn wij te vinden met een kraam op de haven.

 

Op deze dag verkopen wij ook de beroemde cheesecake van ’Cheesecake To Go’ uit Hoorn. Een proeverij van 4 kleine cheesecakes. De opbrengt komt daarbij geheel ten goede aan het inloophuis Medemblik. De cheesecakes worden gratis aangeboden door Peter en Debbie Spruit van ’Restaurant ‘Gewoon lekker’. Om het Inloophuis te ondersteunen. 

Het inloophuis is geopend van 11:00 uur tot 16:00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Inloophuis Medemblik Inloophuis Medemblik