Sportbeurs Hoorn Beweegt

Verenigingen en sportorganisaties kunnen zich aanmelden

Op zondag 11 september 2016 is de Sportbeurs Hoorn Beweegt. Sportverenigingen en andere organisaties die inwoners laten bewegen kunnen zich tot 3 juni aanmelden. Inwoners doen die dag gratis mee met verschillende sporten en activiteiten. De sportbeurs is een mooie gelegenheid voor verenigingen en andere sportorganisaties om hun aanbod onder de aandacht te brengen bij diverse doelgroepen.

 

De Sportbeurs is bij Sportcentrum Hoorn (hoofdpodium), Zwem- en recreatiebad De Waterhoorn, Pop en Cultuur centrum Manifesto en de Hoornse Ren en Toerclub (HRTC). Sportopbouwwerk Hoorn organiseert de Sportbeurs in samenwerking met diverse partners.

 

Sporten, bewegen en actief meedoen

Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen welkom tijdens dit gratis evenement. Sportbeurs Hoorn Beweegt heeft als doel om mensen bekend te maken met het sport- en beweegaanbod in de gemeente Hoorn. Sportverenigingen, dansgroepen, personal trainers, coaches en alle andere organisaties die mensen laten bewegen kunnen er hun aanbod laten zien.

 

Specifieke doelgroepen

De jeugd wordt extra uitgedaagd om mee te doen aan de activiteiten met behulp van een soort ‘zeskamp’ stempelkaart. Tijdens de Sportbeurs is er ook een ouderenbeurs. Daar presenteren diverse organisaties voor ouderen zich. Daarnaast is er specifieke aandacht voor het aangepast sporten en zijn er veel activiteiten op het gebied van gezondheid. Ook is er in samenwerking met het Vrijwilligerspunt een sportbanenmark. Dit is om vrijwilligers te vinden die zich in willen zetten op het gebied van sport.  

 

Aanmelden

Heeft u zich als vereniging of organisatie nog niet aangemeld, dan kunt u een email sturen naar: sportopbouwwerk@hoorn.nl (mailto:sportopbouwwerk@hoorn.nl).

Daarbij kunt u aangeven of u een persoonlijk gesprek wilt voor een toelichting of dat u zich direct wilt aanmelden

Sportbeurs Hoorn Beweegt logo Sportbeurs Hoorn Beweegt logo
Gemeente_Hoorn[1] Gemeente_Hoorn[1]