Start je eigen bedrijf met DeBroekriem

11-05-2016

Woensdag 18 mei organiseert eventmanager Monique Vlaar van DeBroekriem de workshop ‘Start nu je eigen bedrijf’. Gastspreker Frank Bakker van Startwijzer legt uit hoe potentiële ondernemers stap voor stap een succesvol bedrijf starten. De workshop vindt plaats in het kantoor van Startwijzer in Hoorn.

 

Een grote stap

Veel werkzoekenden lopen met het idee rond om hun eigen bedrijf te starten. Na de zoveelste afwijzing voelt het goed om het heft in eigen hand te nemen. Dan komen de bezwaren om de hoek kijken: ‘verdien ik er wel genoeg mee?’, ‘kan ik wel genoeg klanten trekken?’ en ‘is dit echt wel wat ik wil?’. Na deze workshop weten de deelnemers of zij een eigen bedrijf kunnen en vooral willen starten.

 

Locatie en aanmelden

De workshop ‘Start nu je eigen bedrijf’ vindt plaats op woensdag 18 mei van 13.00 tot 15.00 uur in het kantoor van Startwijzer, Nieuwe Steen 44 in Hoorn. De workshop is gratis, daarvoor schrijven deelnemers zich in bij DeBroekriem. Dat kan via www.debroekriem.nl (http://www.debroekriem.nl)/

en ga naar: event/realiseer-droom-start-eigen-bedrijf

Verbinden

Monique Vlaar organiseert als eventmanager bij DeBroekriem diverse workshops: “DeBroekriem is een geweldig concept. Alle workshops zijn gratis, gastsprekers en locaties stellen zich vrijwillig beschikbaar en deelnemers betalen geen inschrijf- maar uitschrijfgeld. Dat betaal je op het moment dat je een baan hebt gevonden, no cure, no pay dus. De deelnemers zijn het neusje van de zalm onder de werkzoekenden, actief en betrokken. En altijd bereid om meer te leren en zich te ontwikkelen. Als werkzoekende krijg ik daar heel veel energie van!” Op www.debroekriem.nl staat meer informatie.

 

DeBroekriem bestaat drie jaar!

Stichting DeBroekriem is 3 jaar geleden opgericht door Pieter Vermeer, Pieter Tiller en Judith van der Mark. De afgelopen drie jaar heeft DeBroekriem ruim 2.000 mensen zien uitstromen naar werk en inmiddels organiseerden tientallen eventmanagers (vrijwilligers) door heel Nederland elk jaar ruim 500 bijeenkomsten. Daar zijn we trots op! DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers

de broeriem de broeriem
Startwijzer (1) Startwijzer (1)
kantoor startwijzer (2) kantoor startwijzer (2)