Roel Vente doorgezaagd bij onthulling nieuwe theaterseizoen het Park

10-05-2016

Directeur Roel Vente werd gisteravond door illusionisten duo Scott & Muriel letterlijk doorgezaagd voor een uitverkochte Hamletzaal tijdens de jaarlijkse seizoenspresentatie. Het was nog even spannend of hij als één geheel de nieuwe seizoensbrochure kon onthullen. Naast Scott & Muriel waren er spetterende optredens van Berget Lewis, Jihad – de voorstelling, Maartje & Kine, Skotwal, Ouds & Nieuws Show, Patrick Laureij en FIFA BLATTER. De avond werd gepresenteerd door cabaretier Peter Heerschop.

 

Start kaartverkoop

Op dinsdag 17 mei om 09:00 uur start de voorverkoop voor iedereen die komend seizoen 8 of meer voorstellingen wil bezoeken. Woensdag 25 mei om 09:00 uur kan iedereen die minimaal 4 voorstellingen wil bezoeken, kaarten boeken. Deze bezoekers zijn automatisch abonnee en profiteren van speciale aanbiedingen en extra’s zoals arrangementen, aanbiedingen, gratis extra voorstelling en geen administratiekosten bij het bestellen van e-tickets. De losse kaartverkoop start op maandag 6 juni om 09:00 uur.

 

Theatertest: Wat voor theaterbezoeker bent u?

Het komende theaterseizoen staan er meer dan 200 voorstellingen in Schouwburg het Park. Om bezoekers te helpen om de voorstelling(en) te vinden die bij hun passen, heeft het Park een theatertest ontwikkeld. Door het beantwoorden van vragen, komt een bezoeker uit bij één van de vijf typen voorstellingen: Avontuurlijk theater, Verrassende voorstellingen, Gezellig uit, Herkenbare hoogtepunten en Verrijkende voorstellingen. Bij de test staan tips van voorstellingen die bij de verschillende typen bezoekers passen. De Theatertest is onderdeel van de nieuwe CRM strategie van het Park die de komende jaren verder doorontwikkeld wordt met als doel dat het Park haar service en communicatie beter af kan stemmen op de wensen en behoeftes van de (individuele) bezoeker.

Bezoekers bepalen zelf de cover van de brochure

Naar aanleiding van de ‘Theatertest’ zitten er bij elke brochure zes stickers met een voorstelling van één van de vijf typen voorstellingen en een extra sticker voor de kinderen. Bezoekers kunnen dus zelf kiezen wie ze op de voorkant willen hebben.

 

Nieuwe brochure ontvangen

Vanaf 10 mei start de schouwburg met het verspreiden van de nieuwe Park-brochure. Iedereen die een gids wil ontvangen kan deze afhalen bij het theater, een mail sturen naar kassa@parkhoorn.nl (mailto:kassa@parkhoorn.nl) of kijken op de website.

Nonnen(1) Nonnen(1)
Persfoto_directeur_het_Park_doormidden Persfoto_directeur_het_Park_doormidden
Parkschouwburg Parkschouwburg