Ondernemerstrainingen voor werkzoekenden

09-05-2016

Woon je in Hoorn, heb je op dit moment geen werk en wil je eigen baas worden? Schrijf je in voor de oriëntatiedag op 19 mei van Startwijzer. Daar kun je samen met WerkSaam Westfriesland onderzoeken of een eigen bedrijf bij je past. Daarna kun je mogelijk een training volgen zodat je van jouw idee een goedlopend bedrijf kunt maken. De orientatiedag en trainingen zijn bedoeld voor werkzoekenden zonder uitkering en mensen met een bijstandsuitkering.

 

De gemeente Hoorn vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen en een eigen inkomen kan verdienen. Daarom heeft de gemeente aan Startwijzer gevraagd om ondernemerstrainingen te organiseren voor mensen die in Hoorn wonen en een baan zoeken.

 

Altijd al gedroomd van een eigen bedrijf? Alles begint met een goed idee voor een eerste stap. Op 19 mei start om 9.00 uur een oriëntatiedag bij Startwijzer in Hoorn. Samen met WerkSaam Westfriesland  en Startwijzer onderzoek je of een eigen bedrijf bij je past. Daarna kun je je aanmelden voor een ondernemerstraining.

Opgeven voor de oriëntatiedag kan op www.startwijzer.info (http://www.startwijzer.info)  door het invullen van het online contactformulier

of via info@startwijzer.info (mailto:info@startwijzer.info).

Wees er snel bij. Het aantal plaatsen voor de oriëntatiedag is beperkt

Gemeente_Hoorn[1] Gemeente_Hoorn[1]
werksaam_logo werksaam_logo