Inschrijving unicefrun West-Friesland geopend

09-05-2016

Vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor de derde unicefrun West-Friesland. Deze run is een hardloopevenement waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan de actie van UNICEF “Zoveel begin bij een kind. Als het tenminste kansen krijgt”. Op zondag 30 oktober 2016 zal dit evenement plaatsvinden in en rond het Streekbos in Bovenkarspel. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om als team deel te nemen.

 

Run
Jaarlijks wordt de unicefrun Wes-Friesland gehouden op de laatste zondag van de maand oktober. De run kent drie loopafstanden: 4 kilometer, 10 kilometer en de 10 Engelse mijl. De afgelopen jaren konden alleen individuele lopers deelnemen aan dit mooie hardloopevenement door de bossen van West-Friesland, maar dit jaar kunnen ook teams deelnemen. De kosten van het evenement worden gedragen door sponsoren en toeleveranciers. Daarnaast kunnen ook de deelnemers van de run zich laten sponsoren. Inschrijven voor individuen én teams is mogelijk via:www.unicefrunwf.nl (http://www.unicefrunwf.nl) .

 

Unicef West-Friesland
Niet alleen de unicefrun staat dit najaar op de planning, maar Unicef West-Friesland heeft nog een fantastisch evenement te plannen. Op zaterdag 24 september wordt voor de 40e keer de alom bekende unicefloop gehouden. Deze jubileumeditie krijgt een feestelijk tintje. De unicefloop richt zich op de basisschooljeugd. Net als de volwassenen bij de run, kunnen de jonge kinderen bij de loop zich laten sponsoren.

 

Over Unicef West-Friesland
Nog nooit eerder waren wereldwijd zoveel kinderen verstoken van de meest elementaire basisbehoeften. De totale opbrengst van Unicef West-Friesland zal worden besteed aan deze noodhulp, met als speerpunt schoon drinkwater voor elk kind. De opbrengst komt volledig ten goede van de actie van UNICEF “Zoveel begin bij een kind. Als het tenminste kansen krijgt.”

images images
Unicefrunwf (1) Unicefrunwf (1)