UWV verhuist naar Alkmaar

27-02-2016

Vanaf maandag 7 maart vindt u het UWV WERKbedrijf niet meer in Hoorn, maar op de nieuwe locatie in Alkmaar.

 

De vestigingen van UWV WERKbedrijf in Alkmaar, Den Helder en Hoorn verhuizen naar het stadskantoor van de gemeente Alkmaar. Het nieuwe bezoekadres is:
UWV WERKbedrijf Alkmaar
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar

 

Door de verhuizing is UWV WERKbedrijf op donderdagmiddag 3 maart en vrijdag 4 maart gesloten.

 

Digitaal

Voor veel zaken kunnen klanten digitaal bij UWV terecht. Werkzoekenden kunnen via werk.nl en uwv.nl al hun zaken regelen rond werk en tijdelijk inkomen. Op werk.nl staan vacatures, sollicitatietips en vinden werkzoekenden informatie over bijvoorbeeld netwerken.

 

Regiovestiging

UWV WERKbedrijf Alkmaar is één van de 35 regiovestigingen in Nederland. Hier biedt UWV persoonlijke dienstverlening aan werkzoekenden. Te denken valt aan netwerkbijeenkomsten, workshops en speeddates. Klanten die behoefte hebben aan extra uitleg over de digitale dienstverlening zijn zonder afspraak welkom op de inloopmiddagen, elke dinsdag van 12.00 tot 16.30 uur.

 

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord

Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord verhuist mee. In dit publieke aanspreekpunt voor werkgevers, trekt UWV op met gemeenten en andere organisaties. Samen kunnen zij snel inspelen op de personeelsbehoefte van werkgevers. 
Ook voor werkgevers die invulling willen geven aan sociaal ondernemen of aan de banenafspraak, in het kader van de Participatiewet, staan de adviseurs klaar. De dienstverlening van het WerkgeversServicepunt is kosteloos.

UWV UWV