Karin Bloemen treedt op bij benefietdiner SG Newton

21-02-2016

Niemand minder dan Karin Bloemen treedt op tijdens het benefietdiner van SG Newton in Hoorn. Donderdag 25 februari staan de leerlingen van de Cooking Skills klas en de chefkok van restaurant Marque voor hun gasten klaar. Er zijn nog enkele tafels vrij. Geniet van een heerlijke avond en draag bij aan het goede doel. Reserveer via stylebenefiet@gmail.com. 

 

Westfriese leerlingen voor Keniaanse leerlingen 

Leerlingen van de Cooking Skills klas bereiden samen met chefkok Mark de Korte van Restaurant Marque in Hoorn een uitgebreid diner. Ook bij de organisatie en bediening zijn deze jongeren betrokken. Dit evenement biedt hen een mooie praktijkervaring. De opbrengst van het diner gaat volledig naar het goed doel: The Style Foundation. Meer leerlingen in Kenia krijgen daarmee een kans om een opleiding te volgen en aan een hoopvolle toekomst te werken.

 

Programma

Tussen de dinergangen door is er een afwisselend programma met muziek- en dansoptredens. Karin Bloemen geeft een wervelende show, maar ook een Hazes imitator en een dansgroep van SG Newton betreden het podium. De school organiseert bovendien een veiling en verloting om de opbrengst voor het goede doel te verhogen. Enkele voorbeelden van de mooie kavels om op te bieden, zijn:

- laptop t.w.v. 500 euro van Beerepoot Automatisering;

- diner voor 2 personen bij Restaurant Marque in Hoorn;

- 4 vrijkaarten voor Outdoor Stereo Festival op 27 augustus 2016 in Hoorn;

- rondleiding voor 20 personen in het AZ-stadion;

- rondleiding van minister Blok door het Binnenhof in Den Haag;

- kok die voor 10 personen bij u thuis komt koken.

Het is mogelijk om de kavels op de avond zelf met pin te betalen. Daarnaast worden er ter plekke loten verkocht waarmee u leuke prijzen kunt winnen.

 

Kosten en aanmelden

De kosten voor het 5-gangendiner zijn € 37,50 per persoon, inclusief drankjes. Het restaurant L’Orangerie, Dampten 22, opent de deuren om 17.15 uur. Het diner start om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Vooraf reserveren is noodzakelijk. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar. Reserveren kan via stylebenefiet@gmail.com (mailto:stylebenefiet@gmail.com).

Meer info: www.newton.atlascollege.nl (http://www.newton.atlascollege.nl), www.thestylefoundation.org (http://www.thestylefoundation.org)

 

Foto Karin Bloemen: Nick van Ormondt

Karin Bloemen. Foto Nick van Ormondt Karin Bloemen. Foto Nick van Ormondt