Intocht Sint Nicolaas dit jaar in de Karperkuil

10-11-2011

HOORN - De intocht van Sint Nicolaas is zaterdag 12 november in de Karperkuil. Het feestprogramma begint om 11.00 uur.
Vanwege de werkzaamheden aan de Oude Doelenkade meert de stoomboot van Sint Nicolaas ook dit jaar af in de Karperkuil.

Het programma ziet er als volgt uit:
 •11.00 uur: aanvang feestprogramma op de kade van de Karperkuil
•11.30 uur: aankomst van Sinterklaas en zijn gevolg
•12.00 uur: start van de optocht door de binnenstad
•12.30 uur: Pietenmusical op de Roode Steen
•13.30 uur: aankomst Sinterklaas op de Roode Steen
•14.00 uur: einde programma
 
Beste parkeerplekken:
 •Nieuwe Wal (gratis)
 •Transferium
 •parkeergarage Jeudje

Reacties
Reactie: (J.Nijdam)
14-11-2011, 22:41
Ja Okki?

Reactie: (okkie)
14-11-2011, 17:04
@j nijdam,?

Reactie: (J.Nijdam)
14-11-2011, 15:18
Hahaha,die Okki. Jij krijgt denk ik helemaal niets, je bent helemaal niet zo lief geweest. Je ideeen over buitenlanders en mensen die niet werken houdt Sinterklaas niet zo van en zijn zwarte Pieten al helemaal niet. Pas maar op dat ze je niet met hun roe gaan slaan of erger nog, meenemen dit land uit. Maar Okki, volgens mij weet ik wel wie jij bent, ik vroeg je al eerder of je op de taxi werkt, je gaf er geen antwoordt op. Ik ken namelijk 2 Okki's, je bent of die taxichaffeur of die andere Okki en ik weet, jullie zijn vaak heel lief ook, maar of de Sint en zijn zwarte Pieten dat ook vinden betwijfel ik, want de Sint is een strenge man. Ik zou dan ook maar totdat ze Nederland weer verlaten je verstoppen, neem geen risico's,straks wordt je wakker in een vreemd land waar ze je niet accepteren.

Reactie: (J.Nijdam)
14-11-2011, 15:08
Voor het eerst Lex? Niet al eens eerder? Wel toch. Waren wij het niet eens ook over dat smakeloze idee van inpolderen Hop? Of misschien was dat ook iemand die Lex heet, zou kunnen. Oh ja,niet echt belangrijk, maar denk je echt dat ik Jelle heet en een man ben? Want ik ben geen man en ik heet geen Jelle. Maar ik blijf Jelle echt wel een leuke naam vinden, dus je mag mij zo noemen.

Reactie: (okkie)
14-11-2011, 14:54
@Sint en Piet,ik ben het hele jaar braaf geweest,althans zoveel mogelijk.Ik wens u veel plezier in Nederland en alvast een fijne verjaardag.P.s u weet waar mijn schoen staat,die grote weet u wel waar meer in kan.Veel liefs, Okkie..

Reactie: (Lex)
14-11-2011, 13:46
@jelle. Nou Jelle, ik ben het voor het eerst met je eens. Dit is wat teveel van het goede voor deze doelgroep.

Reactie: (J.Nijdam)
14-11-2011, 12:54
Belachelijk, de dag na Sint Maarten komt de Sint. Wie verzint dit? Teveel indrukken voor onze kleintjes in twee dagen. Er waren alkinderen die niet naar de Snt gingen omdat ze al zoveel indrukken hadden op gedaan met Sint Maarten en zo moe waren de volgende ochtend. En dan de ouders, eerst vrijdagavond met je kind een tijd lopen en dan weer de volgende ochten naar de Sint gaan. Waarom kon dit niet een week later? En als de Sint zo vroeg komt en in de zomer al pepernoten te koop zijn, dan moeten we het niet vreemd vinden dat de vuurwewrkbommen ook al vroeg afgaan. Krijg je ervan.

Reactie: (BBN-panden en ULO)
11-11-2011, 17:29
Wellicht kan de Sint eens bij de gemeente en Intermaris gaan informeren over de kennelijke verkoop van de voormalige ULO (Draafsingel) en BBN-panden (Achterstraat) aan een partikulier. Intermaris kan zich niet aan het prestatiecontract houden (kan gebeuren) en moet dan het goed ''terug aanbieden'' aan de gemeente. Maar daar lijkt nu GEEN sprake van te zijn. Van zo'n onderhandse deal kan en mag geen sprake zijn, meerdere bewoners in die buurt klopten eerder al eens bij de gemeente aan en krijgen al vele jaren NUL op het rekest. En dan nu effe gauw zaken doen met een andere partij? De roe voor de gemeente en Intermaris!

Reactie: (Monster)
11-11-2011, 14:03
Is het ook! Maar toch vooral een kinderfeest. Nu de kinderen uit huis zijn vieren we het ook niet meer en wordt alles naar kerst verschoven (maar zonder cadeaus).De intocht blijft leuk, de winkels die al in september beginnen met 'opwarmen'kan ik minder waarderen.

Reactie: (Jan Verweij)
11-11-2011, 13:28
Ik vind Sint Nicolaas een heel leuk feest. Veel leuker dan Kerst of Sint Maarten. Spannend om te zien wat je in je schoen krijgt en welke kado's je op Sinterklaasavond te ten deel vallen en welke niet. Ben blij dat hij zaterdag weer aan wal komt tezamen met zijn Moorse helpers. Ik hoop en verwacht vele verrassingen.