Man aangehouden na tonen geslachtsdeel.

ingevoerd op 25-8-2005

Woensdag aan het eind van de middag werd een 44-jarige man uit Wognum aangehouden in het park Risdammerhout. De man wordt er van verdacht dat hij kort voor zijn aanhouding zijn geslachtsdeel toonde aan de 24-jarige vrouw die door het fietste. Zij meldde het voorval aan de politie die vervolgens de man aan kon houden. Hij is later op de avond, na te zijn gehoord weer in vrijheid gesteld. De man bekende het feit gepleegd te hebben.

Reacties
Reactie: (Laurie)
1-9-2005, 17:16
Hondenbezitters die op genoemde plekken hun hond de behoefte laten doen zijn ook vet fout bezig laat dat gezegd zijn! Maar om nou te rechtvaardigen dat mannen zomaar tegen een boom kunnen plassen in een druk park, of in de stad. tegen wat voor voor object dan ook na het kroegbezoek, gaat mij te ver. Ik schreef dit n.a.v. het nieuwsbericht over het tonen van het geslachtsdeel in de Risdammerhout. Nogmaals, dat is zeer ongewenst gedrag, maar eveneens het PLASSEN in datzelfde park, dat ’geleuter’ moet maar eens afgelopen zijn, wat dát betreft doen ze hetzelfde als honden, alleen trekken die laatsten nog een poot omhoog maar dat is ook het enige verschil.

Reactie: (karel)
1-9-2005, 12:15
man wat plassen betreft gelijk aan een hond? Dit is natuurlijk onzin. De meeste honden bezitters laten hun honden overal pissen EN POEPEN d.w.z. op de stoep, op de weg, op groen stroken langs de weg, op kinder speelplaatsen inclusief zandbakken, in de bosjes (ook waar kinderen kunnen spelen), op openbare voetbalvelden, op andere velden zoals recreatie grasveld, in station hal enz, enz. Ik heb nog nooit een man zien poepen op een van deze plekken, en plassen doen mannen (enkele uitzonderingen daar gelaten) niet in/op bijv. zandbakken, voetbalvelden, in station hal of midden op de stoep.

Reactie: (Laurie)
30-8-2005, 10:24
Ik vrees dat deze rare onsmakelijke gewoonte nationaal is, sterker nog, mondiaal! Daarin is de man, (de goede niet te na gesproken) wat dat betreft, gelijk aan een hond.

Reactie: (re(d)actie)
29-8-2005, 23:05
Ach,niet zeuren je woont in Hoorn,daar gebeurt van alles dus wen er maar aan!!

Reactie: (Laurie)
27-8-2005, 13:45
Nou wordt specifiek dat lichaamsdeel ’getoond’ aan een passant maar als ik door het park wandel zie ik heel vaak plassende heren tegen bomen of zo maar in het wilde weg. en het kan ze niks schelen of men dat kan zien of niet. Een buitengewoon irritante gewoonte. Ik kan er maar niet aan wennen.