Vermiste vrouw uit Hoorn is terecht

ingevoerd op 23-8-2005

De 32-jarige Yvonne Groen uit Hoorn, die sinds vorige week dinsdag werd vermist, is gevonden. De Hoornse zat, naar nu pas bekend is geworden, al sinds eind vorige week in een opvangcentrum waar ze psychiatrische hulp krijgt.
Het personeel van de inrichting lichtte de politie in nadat zij opsporingsberichten voor de Hoornse vrouw hadden gezien.
Maandagmiddag heeft de politie nog een uitgebreide zoekactie naar Yvonne Groen gehouden in het water in de omgeving van Avenhorn.

Precies een week na haar verdwijning is de vrouw uit Hoorn gevonden. Dinsdagmorgen werden familie en politie door personeel van een opvangcentrum ergens in Nederland in kennis gesteld van het feit dat zij zich daar bevond.
De vrouw verdween op dinsdag 16 augustus. Op die dag verliet zij aan het eind van de middag haar werk in Ursem. Vanaf dat moment ontbrak ieder spoor van de vrouw.  Wel werd haar fiets aangetroffen in Avenhorn vlakbij een bushalte. Door de politie werd in die omgeving een buurtonderzoek ingesteld. Op dezelfde plaats werd afgelopen maandag nog een onderzoek ingesteld naar mogelijk sporen. Dit onderzoek leverde echter niets op.
Omwille van haar privacy doet de politie verder geen mededelingen over de reden van haar verdwijning en hoe en wanneer zij in het opvangcentrum terecht is gekomen.