Politieberichten

ingevoerd op 19-8-2005

Getuige gezocht van aanrijding

Op de Westerdijk heeft donderdag rond 14.25 uur een aanrijding plaats gevonden tussen een auto en een 17-jarige bromfietser uit Hoorn. De automobilist en bromfietser kwamen uit de richting van Hoorn en reden op de zelfde rijbaan. De auto haalde de bromfietser in, sneed vervolgens af en veroorzaakte daardoor een aanrijding. De bromfietser kwam te vallen. De auto ging ervan door. De jongen liep door de val verwondingen op aan zijn been en kaak. Hij is vervoerd naar het Westfries Gasthuis. De politie wil graag in contact komen met getuigen van het ongeval. Daarnaast roept de politie de autobestuurder op zich te melden. De auto betreft een donkerkleurige Fiat Stilo. Zij kunnen bellen met 0900-8844 (bellen tegen lokaal tarief).

Drankrijder

Een 60-jarige man is donderdag aangehouden rond 20.10 uur op de Lambert Melisweg. Hij blies 975 ug/l. Een getuige had gezien dat de man dronken zijn wagen instapte en heeft  vervolgens een parkeercontroleur gewaarschuwd. Toen de man wilde wegrijden is de getuige voor de auto gesprongen om de man te beletten weg te rijden. Zijn autosleutels zijn hem door de controleur afgenomen, waarna de politie is gebeld. Hij kan een dagvaarding tegemoet zien.

Man mishandelt vrouw

Een 39-jarige man is donderdag aangehouden rond 22.00 uur in de woning van zijn ex-partner. Hij wordt ervan verdacht de 55-jarige vrouw uit Hoorn te hebben mishandeld. Hij is zelf zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Diefstal uit woning
Uit een woning aan de Watersnip zijn donderdag tussen 13.30 en 23.00 uur een aantal goederen gestolen. De indringer is via een openstaand Veluxraam op een bovenverdieping naar binnen gedrongen. Gestolen zijn onder meer geluidsapparatuur van het merk Philips, een MP3-speler en vijftig DVD-discs.

Aanhouding na vechtpartij

De politie stelt een onderzoek in na een vechtpartij op het Betje Wolffplein waarbij enkele mensen betrokken waren. Het zou gaan om een ruzie in de relationele sfeer. Een 44-jarige man uit Hoorn werd bedreigd met een mes en kreeg een schop tegen zijn mond waardoor hij een bloedende lip opliep. Een 51-jarige man uit Hoorn werd vrijdag als verdachte door de politie aangehouden en ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek.
 

Reacties
Reactie: (buurtbewoner)
24-8-2005, 12:00
Die groepen antillianen bij ’t station van Kersenboogerd zorgen voor steeds meer overlast!

Ze zitten daar de hele dag door geen wonder dat er een keer ruzie uitbreekt.

Er moet een samenscholings verbod komen in en rondom ’t station bij Hoorn Kersenboogerd.