Dierentehuis zoekt vrijwilligers

ingevoerd op 30-5-2005

In het Dierentehuis Hoorn worden elk jaar ongeveer 500 katten en 250 honden opgevangen. Deze worden verzorgd door een enthousiast team dat voornamelijk uit vrijwilligers bestaat.
Zij kunnen hierbij nog wel wat versterking gebruiken, en daarom is men op zoek naar vrijwilligers vanaf 16 jaar die het leuk vinden om met dieren bezig te zijn.
Op dit moment zijn er vooral mensen nodig die bij het verzorgen van de honden willen helpen. De werkzaamheden hierbij zijn het schoonmaken van de verblijven, voeren en uitlaten op de speelweiden. Men begint om 8.00 uur.
Het dierentehuis zoekt enthousiaste dierenliefhebbers waar ze op vaste tijden op kunnen rekenen. Dit betekent niet dat u er heel veel tijd in moet steken; ook als u één ochtendje per week beschikbaar bent, kunt u al veel betekenen voor de asieldieren!
Als het u leuk lijkt om als vrijwilliger aan de slag te gaan, kunt u telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 0229-218197, of ter kennismaking langskomen tussen 13.00-16.00 uur (behalve zondag). Het dierentehuis is gevestigd aan de Schellinkhouterdijk 1 in Hoorn.