Streetdanceteam LIMITED EDTION Nederlands kampioen

ingevoerd op 23-3-2005

Het streetdanceteam LIMITED EDTION uit Hoorn is Nederlands kampioen geworden in de klasse youth proffesionals. De DCAF organiseerde het afgelopen weekend in Vlijmen de kampioenschappen. Uit heel Nederland waren teams aanwezig om deel te nemen aan dit spektakel.
Hoorn heeft een eer hoog te houden. Diverse teams uit Hoorn hebben om de beste plaatsen gestreden.
LIMITED EDITION was een van een van de kampioenen uit Hoorn. Het team bestaat uit 8 meiden en heeft de laatste maanden bijzonder hard getraind om de hoogste plaatsen te kunnen betreden. En dat is gelukt. Na al op de zaterdag bij de voorrondes de eerste plek te bereiken zijn ze erin geslaagd deze plaats in de finale vast te houden. Het werd een spannende strijd. Uiteindelijk konden ze hun zenuwen de baas en is het hun gelukt.
Het was trouwens de eerste keer dat ze in die categorie deelnamen en direct de eerste plek veroverde.  Een prestatie van de eerste orde. De meiden lieten zien dat de vele trainingen niet voor niets zijn geweest.
Ze trainen 3 keer in de week onder leiding van de inspirerende trainster Indirah Tauwnaar. Er wordt aandacht besteed aan expressie en soms wordt er hard geschreeuwd door de meiden om vooral te oefenen met gezichtsuitdrukkingen.
Daarnaast krijgen  ze elke zondag conditietraining door Henry Appel.
De volgende meiden dansen in het team:
Rosa Knijn, Manja Appel, Johanna v.d. Vuurst, Merle en Linsy Freeke, Aagje de Vries, Tamara Blokzijl en Suzanne Veerman.
Het team wordt gesponsord door FORTIS BANK HOORN, INGMAN bouwservice, Inkoopadviesgroep Benefit, SCHILDERSBEDRIJF  Ron  Blokzijl.
Heeft u belangstelling om dit team te sponsoren, dan kunt u contact opnemen met Ron Blokzijl tel.nr. 0229- 245133 of 06-52384829