Geknoei met parkeervergunningen in Hoorn

Gemeente ontslaat medewerker Stadstoezicht

De gemeente Hoorn heeft een medewerker van het Bureau Stadstoezicht ontslagen. Hem wordt  valsheid in geschrifte verweten alsmede het verstrekken van parkeerontheffingen en parkeervergunningen, in strijd met de regels. De gemeente heeft aangifte gedaan bij de politie.
Degenen die ten onrechte een ontheffing of vergunning hebben gehad of een onjuiste vergunning hebben gekregen zijn, voor zover bekend, op de hoogte.
De betreffende medewerker heeft aangegeven het  ontslag bij de rechter te zullen aanvechten.

De Gemeente wenst verder geen commentaar te geven.

Reacties
Reactie: (jaap)
3-3-2005, 13:23
nou wil het geval dat de ontslagen ambtenaar in beroep gaat....mijn voorspelling: geen rechtszaak, en voor de betreffende ambtenaar een riante wachtgeldregeling... daar hebben we er namelijk een heel legertje van rondlopen in deze bananengemeente en de OZB gaat volgend jaar gewoon wéér omhoog...

Reactie: (bewoner)
2-3-2005, 14:46
Het is een publiek geheim dat er op uitgebreide schaal gesjoemeld wordt met parkeervergunningen en ontheffingen in Hoorn.
Ik weet uit betrouwbare bron dat een uitgebreider onderzoek bij stadstoezicht een nog veel grotere beerput zou laten zien.
De vergunninghouders zelf kunnen er trouwens ook wat van (inschrijving boven winkelpanden, even kort een tweede auto op naam laten zetten etc.).

Reactie: (aso)
2-3-2005, 13:19
okee, de gemeente wenst weer geen commentaar te geven, dat snap ik , wat er is natuurlijk wel iets anders aan de hand!
nemen de bestturders die oneigenlijk een vergunning voor hun tweede auto hebben gekregen dan ook direkt ontslag?
en de mannen en vrouwen van de ambtenaren die opeens zo’n mooi makkelijk gratis en voor niets kaartje hadden, nemen die ook gelijk de zak?
dat zou op zijn minst wel zo fair zijn .
nu word er weer een pionnetje geofferd terwijl er in deze bananen gemeente al jaren word gefraudeerd...
Hoorn-zien -zwijgen...
ik ga me steeds meer voor deze woonplaats schamen!!!!