Beplanting langs de Weel gaat weg

ingevoerd op 7-2-2005

Op maandag 14 februari wordt de beplanting in de middenberm van De Weel verwijderd. De bomen blijven staan. De werkvolgorde is als volgt:
 - fase 1: tussen Orionstraat en Poolster. Hiervoor wordt de noordelijke rijbaan van De Weel (stad uit) afgesloten. Verkeer gaat via Orionstraat, Melkweg en Middelweg.
- fase 2: tussen Zuiderkruisstraat en Orionstraat. Ook voor dit deel wordt de noordelijke rijbaan (stad uit) afgesloten. Het verkeer gaat via Zuiderkruisstraat, Siriusstraat en Orionstraat.
- fase 3; tussen Pelmolenpad en Zuiderkruisstraat. Hiervoor wordt de zuidelijke rijbaan (stad in) afgesloten. Het verkeer gaat via de doorsteek bij de Lambert Meliszweg naar de Westerdijk vervolgens via de Hoge Vest naar het Keern.
Het werk start om 8.00 uur. Als fase 1 niet voor gereed is, wordt fase 2 na fase 3 uitgevoerd. Fase 3 moet namelijk tussen 10:00 en 15:00 uitgevoerd worden.

Kraan op de Gouw
Op maandag 14 februari staat op de Gouw ter hoogte van nummer 19 (Dudink) een kraan. De kraan staat er van 7:00 tot 17:00.uur, deels op het trottoir, deels op de weg. Om de hulpdiensten en ander verkeer voldoende ruimte voor doorgang te geven, kan een aantal parkeerplaatsen aan de kant van de Hema die dag niet worden gebruikt.