Cooldown Café brengt Hoorn in winterse sferen

ingevoerd op 27-1-2005

Zaterdag 12 februari 2005 zullen de dames en heren van Cooldown Café hun nieuwe single promoten bij XL Mediastore in Hoorn. ‘Winter Wonderland’ is alweer de achtste hit voor de succesvolle feestact, die 5 jaar geleden doorbraken met het nummer ‘Hey Baby’. De nieuwe single, een cover van het alom bekende kerstnummer, is  niet aan de feestdagen gebonden en wordt beschouwd als de apres-ski hit van dit winterseizoen. Tevens is de plaat een regelrechte meezinger op veel darttoernooien. Vandaar dat er ook een speciale dartuitvoering is opgenomen door de groep, met medewerking van de officiële ‘voice of darts’: Martin Fitzmaurice, die verantwoordelijk is voor de presentatie op bijna alle toernooien.
Naast ‘Winter Wonderland’ heeft één van de leden van Cooldown Café op dit moment nog een hit die velen bekend in de oren zal klinken. Het gaat om het nummer ‘Eye of the Tiger’ dat door DJ Franky B. is verwerkt tot een nieuwe dance versie en inmiddels is doorgedrongen tot de bovenste helft van de Top 100.
Omstreeks 15.30u zal de groep een spetterend optreden verzorgen, waarna zowel de singles ‘Winter Wonderland’ als ‘Eye of the Tiger’ exclusief zullen worden voorzien van handtekeningen. XL Mediastore is te vinden aan de Veemarkt 20 in Hoorn (vlakbij NS-station).